تغییراتی در برنامه های مهاجرتی استان ساسکچوان

  • 3/3/2018
  • 255

استان ساسکچوان طی اعلامیه ای تغییرات زیر را در برنامه های مهاجرتی خود اعلام نمود.

 

استان ساسکچوان طی اعلامیه ای تغییرات زیر را در برنامه های مهاجرتی خود اعلام نمود    . 

     این تغییرات به شرح زیر می باشند    :  

    1- از تاریخ 5 مارچ 2018 میزان تمکن مالی مورد نیاز برای استقرار پذیری متقاضیان مهاجرت به این استان بر اساس جدول  زیر تغییر خواهد کرد    . 

 

تعداد افراد خانواده                     

    (برحسب دلار کانادا  )منابع مورد نیاز مالی

1

$12,475

2

$15,531

3

$19,093

4

$23,181

5

$26,292

6

$29,652

7

$33,014

به ازای هر عضو اضافه 

$3,361


 

 

2- از تاریخ 1 آپریل 2018، تمامی متخصصین ماهر که متقاضی مهاجرت به استان ساسکچوان هستند و مدارک تحصیلی خود را خارج از کانادا کسب نموده اند، می بایست نسبت به اخذ گواهی معادل سازی تمامی مدارک تحصیلی شان از یکی از مؤسسات مورد تایید اداره مهاجرت و شهروندی اقدام نمایند. این در حالیست که قبلا استان ساسکچوان برای بررسی پرونده متقاضیان نیازی به گواهی معادل سازی مدارک تحصیلی نداشت.

شرایط درخواست :

استان ساسکچوان معمولا در طول سال نسبت به بازگشایی این برنامه مهاجرتی در چند نوبت با سهمیه های مختلف اقدام می کند و به مجرد اینکه سهمیه درخواست ها تکمیل می گردد، دیگر هیچ درخواستی پذیرفته نمی شود.

 

تکنسین های حرفه ای که تخصص آنها در لیست مشاغل نظام مند استان می باشد ملزم به اخذ مجوز فعالیت  در حرفه خود می باشند. با وجود اینکه در حال حاضر این برنامه بسته است ولی متقاضیان علاقه مند قادر به تشکیل پروفایل و درخواست مجوز های لازم هستند.

بدیهی است متقاضیان علاقه مند به درخواست، ملزم به ارائه مدارک کامل  می باشند. لازم به ذکر است که هزینه بررسی پرداخت شده که منجر به رد تقاضا به علت نقص مدارک ارسالی شود، قابل برگشت نخواهد بود.

شرایط درخواست برای متخصصین خارجی علاقه مند به درخواست اقامت دائم تحت این برنامه به شرح زیر است:

•   دارا بودن تجربه کاری مرتبط در یکی از رشته های لیست مشاغل مورد نیاز استان

•   اخذ حداقل 60 امتیاز از 100 بر اساس ماتریس امتیاز بندی این برنامه

•   دارا بودن حداقل نتیجه آزمون مورد نیاز در یکی از زبانهای انگلیسی و یا فرانسه

•   دارا بودن حداقل یکسال تحصیل پس از دبیرستان که منجر به اخذ یک مدرک گردد

•    اخذ گواهی معادل سازی مدارک تحصیلی

•     دارا بودن حداقل یکسال سابقه کاری مرتبط با یکی از مشاغل مورد نیاز استان در طی 10 سال گذشته

•           اخذ مجوز فعالیت دراستان برای مشاغل نظام مند. از آنجایی که اخذ این مجوز خود دوره بررسی طولانی دارد به همین دلیل پروفایل های تشکیل شده متقاضیانی که ملزم به درخواست مجوز هستند تا زمان صدور مجوز در بانک اطلاعاتی استان محفوظ می مانند تا مجوز مذکور صادر شود و نسبت به صدور گواهی انتخاب استانی این متقاضیان اقدام گردد

•    اثبات داشتن توانایی مالی

 

 از آنجایی که استان ساسکچوان دارای سهمیه گزینش از طریق سیستم اکسپرس انتری نیز می باشد، توصیه می  گردد متقاضیان علاقه مند به درخواست برای ساسکچوان نسبت به تشکیل پروفایل در سیستم اکسپرس انتری نیز همزمان با تشکیل پروفایل در وب سایت ساسکچوان اقدام نمایند تا شانس گزینش خود را بالا ببرند.

 

 

معصومه علیمحمدی-مشاور مهاجرت


www.icpimmigration.com

 

[0]  
[0]          
            

اخبار مرتبط

آمار بازدید

خبر نامه

برای عضویت در خبر نامه ایمیل خود را وارد کنید: