برنامه پر طرفدار خود اشتغالی فدرال نیز به روی برخی از متقاضیان بسته شد

  • 4/14/2018
  • 209

برنامه مهاجرتی خود اشتغالی فدرال یکی از پرطرفدارترین و ساده ترین برنامه های مهاجرتی فدرال محسوب می گردد. این برنامه در گذشته مختص به گروه هنرمندان، ورزشکاران و همچنین کشاورزان حرفه ای به شمار می رفت. اخیرا کشاورزان از این برنامه خارج شدند.

برنامه مهاجرتی خود اشتغالی فدرال یکی از پرطرفدارترین و ساده ترین برنامه های مهاجرتی فدرال محسوب می گردد که به راحتی افراد واجد شرایط بر اساس نیازمندی های این برنامه موفق به کسب حداقل امتیاز لازم برای درخواست می شوند. این برنامه در گذشته مختص به گروه هنرمندان، ورزشکاران و همچنین کشاورزان حرفه ای به شمار می رفت. اخیرا کشاورزان از این برنامه خارج شدند و تنها دو گروه دیگر در صورتی که واجد شرایط این برنامه باشند، قادر خواهند بود درخواست اقامت دائم خود را ارسال نمایند. با وجود سادگی امتیاز بندی و شرایط درخواست آماده سازی فایل و اثبات خوداشتغالی، بررسی فایل این متقاضیان موکول به ارائه مدارک پشتوانه قوی می باشد. بدیهی است ارائه طرح توجیهی برای اثبات ادامه خود اشتغالی و کسب درآمد در کانادا نیز عاملی بسیار موثر در موفقیت فایل خواهد بود    

ارائه مدارک پشتوانه برای نمایش سابقه خود اشتغالی و کسب درآمد لازم برای پرداخت هزینه های زندگی درکشور محل زندگی از یک سو و از سوی دیگر ارائه طرح توجیهی معتبر جهت اثبات توانایی ادامه فعالیت و کسب درآمد لازم در کانادا در سایه توانایی مالی شان، از حساسیت های اساسی و جزئی نگرانه افسران مهاجرت هنگام بررسی درخواست می باشد.

 متقاضیان واجد شرایط می بایست حداقل دارای شرایط زیر باشند:

- 1 داشتن حداقل دو سال سابقه کارتمام وقت خویش فرمایی در طی 5 سال اخیر

2 - دارا بودن سرمایه کافی برای ایجاد کسب و کار به عنوان خویش فرما در کانادا: مبلغ مشخصی مطرح نیست ولی اثبات دارایی حتما نباید به صورت پول نقد باشد. داشتن ملک و یا زمین نیز به عنوان توانایی مالی می تواند منظور گردد.

3 - اخذ حداقل 35 امتیاز از 100 امتیاز در ماتریس امتیاز بندی این برنامه

 

 • از محاسن بزرگ این برنامه مهاجرتی می توان به عدم الزام ارائه آزمون زبان اشاره کرد که در اکثر مواقع یکی از بزرگترین موانع برای بسیاری از متقاضیان مهاجرت می باشد.

  • کسب امتیازات برای تحصیل و سن و سابقه کار به راحتی متقاضیان را به واجد شرایط شدن و اخذ 35 امتیاز لازم می رساند. از دیگر امتیازات بارز این برنامه می توان به نداشتن شرط محدودیت سنی و یا نیاز به سرمایه هنگفت و یا تحصیلات عالی اشاره کرد.

سرمایه مورد نیاز

بدیهی است متقاضیان واجد شرایط  پس از ورود به کانادا باید امکانات ادامه خوداشتغالی خود را مهیا نمایند. بنابراین میزان دارایی متقاضی نقش مهمی را در اثبات توانایی ایجاد فعالیت اقتصادی وی پس از ورود ایفا خواهد نمود و از اهمیت زیادی برخوردار است. بدیهی است نیاز به سرمایه گذاری با نوع فعالیت نیز می بایست هماهنگ باشد. نتیجتا میزان سرمایه مورد نیاز مرتبط با نحوه فعالیتی است که در یکی از زمینه های هنری و یا ورزشی در کانادا خواهد بود .

حداقل وجه نقد مورد نیاز

جدا از سرمایه لازم برای ادامه فعالیت در کانادا این مهاجرین تازه وارد ملزم به اثبات دارا بودن مبلغ کافی برای تامین مخارج اولیه زندگی خود وافراد خانواده همراهشان، به مدت حداقل سه ماه نخست پس از ورود می باشند. این میزان بر اساس جدول تخمینی زیر توسط افسران مهاجرت مورد ارزیابی قرار می گیرد

 

تعداد اعضای خانواده

حداقل موجودی (دلار کانادا)

1

$12,474

2

$15,530

3

$19,092

4

$23,181

5

$26,291

6

$29,652

7

$33,013

هر نفر اضافه

$3,361

 

 

 

 

افرادی که دارای هر یک از مشاغل زیر می باشند و به عنوان خویش فرما به صورت تمام وقت فعالیت دارند، می توانند واجد شرایط درخواست این برنامه مهاجرتی گردند.

 

مشاغل در امور فرهنگ و هنر

کتابداران، آرشیویست ها، نویسندگان، ویراستاران، روزنامه نگاران حرفه ای، مترجمان و روابط عمومی

وهنرمندان، تهیه کنندگان و کارگردانان، موسیقی دانان و خوانندگان، مربیان آموزش موسیقی، رقاصان، بازیگران و کمدین، نقاشان و مجسمه سازان و دیگر هنرمندان تجسمی

مشاغل فنی وتخصصی در زمینه های هنری، فرهنگی، تفریحی و ورزشی

مشاغل فنی در کتابخانه ها، موزه ها و گالری های هنری

عکاسان، هنرهای گرافیکی، گویندگان، تکنسین های هنری و یا کلیه مشاغل فنی در حرکت تصاویر، هنرهای نمایشی، اپراتورهای دوربین های فیلم برداری، هنرمندان رادیو و تلویزیون

هنرمندان و صنعتگران

طراحان خلاق و صنعت گر، طراحان گرافیک، طراحان داخلی و صحنه ، مد، طراحان در صنعت نساجی  و سایر طراحان خلاق

مشاغل ورزشی

ورزشکاران، مربیان، داوران و مشاغل مرتبط، مقامات ورزشی و داوران، مربیان در تناسب اندام و ورزش و ورزشکارانی که دارای مقام های بین المللی در هر یک از شاخه های ورزشی می باشند.

 

معصومه علیمحمدی-مشاور مهاجرت


www.icpimmigration.com

 

 

[0]  
[0]          
            

اخبار مرتبط

آمار بازدید

خبر نامه

برای عضویت در خبر نامه ایمیل خود را وارد کنید: